Nyheter & Erbjudande

Om Flädie Hästsport

Sadlar 

- Begagnade sadlar 

Hästen 

Ryttaren

Stall & Stängsel

Foder 

Hinder 

Leverantörer

 

 

Köpvillkor

Kundklubb

 

 

 

Köpvillkor

Välkommen att beställa varor från oss!


När du hittat något du vill ha så skickar du ett mail, fax eller slår en signal.
Naturligtvis har vi mycket mer i butiken än vad som syns här på hemsidan, så tveka inte att fråga om det är något speciellt du söker.

 

Så här kommer du i kontakt med Flädie Hästsport:
E-post:
hastsport@fladie.se
Tel: 046-24 74 30.
Fax: 046-24 70 82
Öppettider: Vardagar 9-18, lördagar 9-14, söndagar stängt.                
(När vi har mycket kunder i butiken kan det ibland vara svårt att hinna svara, prova då att maila istället)

Vi meddelar dig snarast om den beställda varan finns hemma alt. när den kan finnas för leverans. (Vi reserverar oss för slutförsäljning eller andra leveransproblem). Du får också besked om vad det totala beloppet blir inkl frakt, samt erhåller ett ref. nr som du kan ange om du vill betala i förskott (se vidare info om betalning längre ner)

Skicka inga pengar innan du fått bekräftelse från oss!

Ditt paket eller brev skickas sedan omgående, så fort vi ser att pengarna kommit in.

Välkommen med din beställning!

 

Allmänna villkor för att handla på Flädie Hästsport

För att handla hos Flädie Hästsport måste du vara minst 18 år. Om du är under 18 år krävs det tillstånd från målsman innan du beställer. Vi levererar bara inom Sverige.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Det enda som tillkommer är frakten samt eventuell postförskottsavgift.

Betalningssätt
Hos Flädie Hästsport är det enkelt att handla! Du kan välja mellan att betala i förskott till vårt post/bankgiro eller så skickar vi varorna mot postförskott.

- Förskottsbetalning
Bankgiro 5010-6558 Postgiro 158 44 51-7
Märk ALLTID inbetalningen med ditt namn och ett ref.nr du får av oss när du beställer
Så snart vi mottagit pengarna skickas varorna till dig i ett vanligt postpaket. Du betalar endast portot.

- Postförskott
Vi skickar varan mot postförskottsavg och du betalar det totala beloppet när varorna hämtas ut på posten

Leverans 
Flädie Hästsport strävar efter att leverera dina varor så snabbt som möjligt. Leveranstid är normalt 3-5 arbetsdagar. Vi reserverar oss dock för eventuell slutförsäljning. Vi levererar bara inom Sverige.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden varierar beroende på storleken på paketet.

Ångerrätt
Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med Distansavtalslagen. Enligt lagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar mot kvitto eller faktura. Ångerfristen börjar gälla samma dag som du tar emot din vara.
Varan måste dock vara i sitt ursprungliga skick för att ångerrätten ska gälla. Originalförpackningen måste vara intakt och samtliga lappar sitta kvar på varan. Du står för returporto. Inget Öppet Köp på REA-varor!

Tidigare fraktavgift återbetalas inte.
När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi inom 14 dagar tillbaka det beloppet för varan.
Obs! Innan du skickar en returförsändelse till Flädie Hästsport måste du kontakta butiken.
Om du vill läsa mer om Distansavtalslagen, gå in på www.konsumentverket.se.

Bytesgaranti
Du har alltid 14 dagars bytesrätt på samtliga varor efter det att du mottagit varorna. Varan måste dock vara i sitt ursprungliga skick för att bytesrätten ska gälla.
Du betalar endast returfrakten om du byter till annan färg eller storlek, vill du byta till en annan vara tillkommer fraktavgift som vid ny beställning.

Obs! Kontrollera alltid med Flädie Hästsport innan du vill byta din vara. Det kan vara så att varan ej finns för tillfället! 

Reklamationer
Om din vara skulle vara skadad eller felaktig ska du reklamera varan inom skälig tid från det att felet upptäckts. Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten. När vi fått tillbaka varan betalar vi tillbaka det belopp du betalt samt fraktavgift, alternativt skickar vi en ny vara utan kostnad samt återbetalar din returfrakt.

Obs! Innan du skickar en returförsändelse till Flädie Hästsport måste du kontakta butiken.

Outlösta paket
För paket som inte löses ut debiterar vi dig en administrationskostnad om 150 kr.

Produktbeskrivningar
Flädie Hästsport kan ej garantera att produktbeskrivningarna på den här hemsidan är fullständiga och korrekta. Vi ansvarar heller inte för produkternas effektivitet eller funktion.

Personuppgifter 
Flädie Hästsport är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen och för marknadsföringsändamål av oss och eventuella samarbetspartners, samt för att vi skall kunna fullfölja våra skyldigheter enligt lag. Marknadsföringen kan ske på olika sätt t.ex. via utskick, telefon eller elektroniska utskick. Du kan genom att skriva till oss, begära att personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla att du inte vill att uppgifterna skall användas för direktmarknadsföring av våra samarbetspartners. Om du vill veta vilka av dina personuppgifter som behandlas av Flädie Hästsport kan du skriftligen begära information om detta från oss under ovanstående adress. En sådan skriftlig information är kostnadsfri en gång per år.

Upphovsrätt
All information på denna webbplats är skyddad enligt upphovsrättslagen. All kopiering eller användning av bilder och text utan vår skriftliga tillåtelse är förbjuden enligt lag.

Förändring av villkor
Vi förbehåller oss rätten att ändra våra villkor utan varsel. För dig som kund är det viktigt att du tar del av våra aktuella villkor, det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi följer svensk konsumentlagstiftning.

Kontakta vår kundtjänst per e-post, hastsport@fladie.se eller via telefon 046-24 74 30 om du har ytterligare frågor. 

Besöksadress:
Kyrkvägen 1, Flädie, 237 91 Bjärred

Kundtjänst:
e-post: hastsport@fladie.se
telefon: 046-24 74 30 fax: 046-24 70 82 
Hemsida: www.fladie.se

 


 

Öppettider

Bygg:

Vardagar 07.00 - 18.00, Lördagar 09.00 - 14.00

Hästavdelning:

Vardagar 09.00 - 18.00, Lördagar 09.00 - 14.00

 

HITTA HIT >>

 

Flädie Lantmannaaffär

Flädie Kyrkväg 1, 237 91 BJÄRRED
Växel: 046-247430, Telefax: 046-247082
Mail Bygg & lager: fladie@fladie.se

Mail Hästsport: hastsport@fladie.se

Till Flädie Bygg >> www.fladie.se